Des de ja fa uns quants anys que ens movem pel territori descobrint paisatge, patrimoni i gastronomia. Durant tot aquest temps hem descobert productors agroalimentaris, destinacions, cellers, museus i projectes de petites empreses que sempre ens han rebut amb els braços oberts. 

Som amants del nostre país, dels nostres paisatges, del nostre patrimoni, de la nostra gastronomia i dels nostres vins. Això ens ha dut a col·laborar amb productors, oficines de turisme, cooperatives, denominacions d’origen i qualsevol projecte que ens ha semblat interessant. Amb ells ens agrada crear rutes i experiències i promocionar els seus productes i les seves destinacions.   

Ara fem un pas més creant el projecte a4passes. D’una forma directa, sense intermediaris, volem seguir creant sinergies entre productors, empreses i consumidors. Ens agrada conèixer i fer conèixer productes singulars i llocs amb encant; ens agrada tastar el territori.

Apostant per un turisme sostenible, volem crear experiències autèntiques, de proximitat, respectuoses amb el medi natural i l’entorn i sostenibles econòmicament. Tenim la sort de viure en un petit país amb una gran riquesa patrimonial i gastronòmica; ho tenim tot a quatre passes! A partir d’aquests elements tan variats, ens agrada crear i promoure experiències que barregin paisatge, patrimoni i gastronomia, amb un punt de vista diferent, i volem compartir-ho amb aquells que ho volen gaudir i ho saben valorar.