Em dic Jordi Canals i em dedico a la creació i guiatge d’experiències gastroturístiques per descobrir el nostre territori, patrimoni i gastronomia. També organitzo esdeveniments promocionals i col·laboro amb alguns mitjans de comunicació. 

Durant la meva infantesa i joventut vaig viure llargues temporades en zones rurals. Allà passava molt de temps en companyia d'un pagès i d'un pastor que em van transmetre el seu amor per la terra i el ramat.  M'encanta veure l'orgull amb el que pagesos, ramaders i artesans elaboren els bons productes que arriben a casa nostra. De ben jove vaig descobrir la riquesa del nostre patrimoni cultural, industrial, paisatgístic i gastronòmic. És per això que gaudeixo tant explicant-ho i ensenyant-ho.

Vaig estudiar una enginyeria per acabar treballant en el sector tecnològic. Vaig convertir-me en especialista de producte i cap de projectes, amb especial dedicació a la formació i les conferències. Amb els anys em vaig cansar de tot allò i vaig emprendre un nou camí per canviar el meu món. Em vaig dedicar a l’hostaleria, regentant una taverna irlandesa mentre començava a fer cursos de turisme gastronòmic i fotografia. Vaig començar a voltar pel país per descobrir patrimoni i gastronomia. 

Això em va portar a col·laborar amb terceres empreses i organismes tot organitzant rutes i experiències gastroturístiques. A banda d’algunes empreses privades, he col·laborat amb oficines de turisme, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Finalment vaig acabar-m’hi dedicant a temps complet sempre per compte de tercers. 

Ara faig un pas més. Amb aquest projecte, d’una forma directa i sense intermediaris, segueixo creant sinergies entre productors, empreses i consumidors.